Pyörätarvike.com - Uusi pyörätarvikeliike avattu verkossa!



No jopas. Elokuusta 2018 asti hiljaiseloa viettänyt blogisti on kaivautunut pois maakuopastaan. Syynä yllättävään esilletuloon löytyy hiljattain avatusta laadukkaisiin pyöräilytarvikkeisiin keskittyvästä verkkokaupasta. Sekä kaupan nimi, että verkko-osoite on Pyörätarvike.com. Edustuksessa olevia merkkejä ovat muun muassa Fizik, BLB, Ashima, AbsoluteBLACK, Aventon ja Rex. Uusia merkkejä lisätään kunhan valon määrä lisääntyy.

Palataan tuonnempana matkaan vuoden 2018 elokuusta tähän päivään, mutta juuri nyt tohdin nopeasti - omassa blogissani - mainostaa - omaa kauppaani. Tuomme maahan Taiwanilaista Ashima tuotemerkkiä, josta tämän blogin lukijoille 10 prosentin alennus koodilla Ashima10. TJEU

Vaikka sinulla ei tällä hetkellä olisi tarvetta pyörän päivittämiseen (mitä voi olla vaikea uskoa, koska aina on hyvä hetki päivittää pyörää), voit ilahduttaa läheistä Pyörätarvike.comin lahjakortilla. Mikäli alan uutuudet kiinnostavat, lisää itsesi sähköpostilistalle. Viestit ovat täyttä asiaa, eivätkä tuki postilaatikkoasi. Tähän aikaan vuodesta julkaisunopeus on varsin verkkaista. 

Pyöräilevin terveisin, 
Jari - kauppias @Pyörätarvike.com

Kommentit

Suositut tekstit